Academy for Advanced Studies

2021-22 DAILY LEARNING SCHEDULE

Morning Session		Start Time	End Time	Duration	
Teacher Focus (Planning/PTCs)		7:45	8:15	30 minutes	
Instructional Focus (CTSOs/Tutoring – No Transportation)		8:15	8:40	25 minutes	
1st Block		8:45	10:00	75 minutes	
2nd Block		10:05	11:45	100 minutes	
Lunch	1 st	10:05	10:30	25 minutes	
	2nd	10:35	11:00	25 minutes	
	3rd	11:05	11:30	25 minutes	
3rd Block		11:50	1:05	75 minutes	
Due se will diemies in the bustons of 4.05					

Buses will dismiss in the bus lane at 1:05, headed to the home schools for the last class of the day.

4th Block (Impact)	1:20	2:30	70 minutes
Planning Period	2:30	3:45	75 minutes